qaledodefdikkelijn421px

 

 

Qaledo is ontstaan door de wil iedereen vernieuwende energie-efficiënte oplossingen aan te bieden door het leveren van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen.  Ons doel is steeds mee te zijn met de technologie, te vernieuwen en het voortdurend verbeteren van onze producten, productieprocessen, supply chain en de sales en marketingstrategieën. 

 

We willen klanten aan ons binden door een betrouwbare partner te zijn die hen naar de toekomst leidt.  Dit door ervoor te zorgen dat u geen reden heeft om andere oplossingen te zoeken! Klantentevredenheid dragen wij enorm hoog in het vaandel daarom leveren wij goede producten, een prima service en een hoge bereikbaarheid bij problemen.  Liefst willen we een langetermijnrelatie als partners, niet als afnemer van onze producten.

  

´Eén van onze belangrijkste troeven is nabijheid. De levertermijn wordt beperkt door een lokale stock, voorlopig in 3 continenten, hopelijk binnenkort wereldwijd.

 

Verder is een open en eerlijke houding zeer belangrijk voor ons.  We zijn zeer transparant naar onze klanten toe en kunnen wat we beloven ook aantonen aan de hand van kwaliteit, certificaten, enzovoort.  U kan als partner, als klant, zelf zien hoe wij onze producten maken en testen, hiervoor hebben we camera's geïnstalleerd in onze productieruimte, de testruimte en de demoruimte, toegankelijk via het internet.